Sausage server, to lift white sausages out of hot water, has a trough at the end of a handle to hold the sausage securely with an opening for water escape

The sausage server (10), especially for lifting white sausages from hot water, has a handle (12) with a longitudinal trough (14) at one end to hold a sausage. The trough has a longitudinal opening (16) for water to escape. Ein Wurstheber (10), insbesondere zum Servieren von Weißwürsten, umfasst eine...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: FRIDRICH, MICHAEL D
Format: Patent
Sprache:eng ; ger
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext bestellen
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:The sausage server (10), especially for lifting white sausages from hot water, has a handle (12) with a longitudinal trough (14) at one end to hold a sausage. The trough has a longitudinal opening (16) for water to escape. Ein Wurstheber (10), insbesondere zum Servieren von Weißwürsten, umfasst einen Stiel (12) und eine daran angeordnete längliche Wurstaufnahmemulde (14).