Method of carrying out a cooking process taking into account the degree to which an oven door or cover is open

The method is for performing a cooking process in an oven with an access opening closed by a door or a cover. The method involves detecting the angle of opening of the door or the cover and the length of time which the door or cover is open and uses these values in performing the cooking process. In...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Hauptverfasser: EGETENMEYER, KARIN, STERZEL, ROLAND, IMGRAM, JUDITH, KLASMEIER, JUERGEN, LAUTERBACH, KATRIN
Format: Patent
Sprache:eng ; ger
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext bestellen
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:The method is for performing a cooking process in an oven with an access opening closed by a door or a cover. The method involves detecting the angle of opening of the door or the cover and the length of time which the door or cover is open and uses these values in performing the cooking process. Independent claims also cover an oven for carrying out the method. Die vorliegende Erfindung betrifft ein Verfahren zum Führen eines Garprozesses in einem Garraum eines Gargerätes mit einer über eine Tür oder einen Deckel verschließbaren Zugangsöffnung, wobei der Öffnungsgrad der Tür bzw. des Deckels, insbesondere umfassend den Winkel und die Zeitdauer der Öffnung der Tür bzw. des Deckels, zum Führen des Garprozesses erfaßt wird; und ein Gargerät zum Durchführen solch eines Verfahrens.