Vorrichtung zur Bestimmung des Restflüssigkeitsgehaltes von Feststoffkuchen in Zentrifugen

The invention relates to a device for determining the residual liquid content of solids cakes in centrifuges. The device at least consists of at least two sensors, particularly electrodes (12a, 12b), and of a measuring device (13), which is connected to the sensors and which is provided for measurin...

Ausführliche Beschreibung

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Bibliographische Detailangaben
Hauptverfasser: PATTBERG, KARL-GUSTAV, BERG, KARL HELMUT, HAEDKE, RUTH, DICK, WERNER
Format: Patent
Sprache:ger
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Beschreibung
Zusammenfassung:The invention relates to a device for determining the residual liquid content of solids cakes in centrifuges. The device at least consists of at least two sensors, particularly electrodes (12a, 12b), and of a measuring device (13), which is connected to the sensors and which is provided for measuring the residual moisture, whereby the sensors (12a, 12b) are situated at a distance from one another in the area of the centrifuge basket (1). Es wird eine Vorrichtung zur Bestimmung des Restflüssigkeitsgehaltes von Feststoffkuchen in Zentrifugen beschrieben. Die Vorrichtung besteht wenigstens aus mindestens zwei Sensoren, insbesondere Elektroden (12a, 12b), und einem mit den Sensoren verbundenen Messgerät (13) zur Messung der Restefeuchte, wobei die Sensoren (12a, 12b) von einander beabstandet im Bereich der Zentrifugentrommel (1) angeordnet sind.