Dual phase dairy product, contains yoghurt component with viscosity stabiliser

The dairy product (2) is a yoghurt containing a stabiliser. A packaging (1) contains a dispensible foodstuff comprises at least two essentially vertical liquid component phases (2, 3) which are in contact with each other, at least one of the components being a dairy product. This dairy product is a...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Hauptverfasser: KIP, ANNA PAULINE, VEN, MARTINUS JOHANNES MARIA VAN DE
Format: Patent
Sprache:eng ; ger
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext bestellen
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:The dairy product (2) is a yoghurt containing a stabiliser. A packaging (1) contains a dispensible foodstuff comprises at least two essentially vertical liquid component phases (2, 3) which are in contact with each other, at least one of the components being a dairy product. This dairy product is a yoghurt and contains a stabiliser that renders the yoghurt stable for at least 7 days. Die Erfindung beschreibt eine Verpackung (1) mit einem Lebensmittel, welches ausschenkbar ist und mindestens zwei vertikal nebeneinander in der Verpackung vorhandene flüssige Komponenten (2, 3) umfaßt, wobei die Komponenten miteinander in Berührung stehen und mindestens eine Komponente ein Milchprodukt ist, welche dadurch gekennzeichnet ist, daß das Milchprodukt (2) ein Joghurtprodukt ist, das einen Stabilisator umfaßt und durch das Vorhandensein des Stabilisators mindestens sieben Tage lang stabil ist.