Composition for improving lipid metabolism and reducing visceral fat

The invention relates to a composition for improving lipid metabolism and reducing visceral fat. The composition is prepared from chitosan oligosaccharide and citrus fibers according to a weight ratioof 1 to (20-1). 本发明涉及种用于改善脂质代谢、减少内脏脂肪的组合物,所述组合物由壳寡糖和柑橘纤维组成,其重量比为1:20-1。...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Hauptverfasser: REN WUXIAN, LEI FENG'AI, XIONG XIAOYUN
Format: Patent
Sprache:chi ; eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext bestellen
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:The invention relates to a composition for improving lipid metabolism and reducing visceral fat. The composition is prepared from chitosan oligosaccharide and citrus fibers according to a weight ratioof 1 to (20-1). 本发明涉及种用于改善脂质代谢、减少内脏脂肪的组合物,所述组合物由壳寡糖和柑橘纤维组成,其重量比为1:20-1。