Gh5 xylanase for dough dryness

The invention provides a method for preparing a dough-based product, comprising adding a GH5 xylanase and a xylanase selected from the group consisting of GH8, GH10 and GH11, to a dough. 本发明提供用于制备基于生面团的产品的方法,该方法包括将GH5木聚糖酶和选自下组的木聚糖酶(该组由以下各项组成:GH8、GH10和GH11)添加至生面团中。...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Hauptverfasser: ENGELSEN MERETE MOELLER, BECKER FIONA, KROGH KRISTIAN BERTEL ROEMER M
Format: Patent
Sprache:chi ; eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext bestellen
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:The invention provides a method for preparing a dough-based product, comprising adding a GH5 xylanase and a xylanase selected from the group consisting of GH8, GH10 and GH11, to a dough. 本发明提供用于制备基于生面团的产品的方法,该方法包括将GH5木聚糖酶和选自下组的木聚糖酶(该组由以下各项组成:GH8、GH10和GH11)添加至生面团中。