Hydroxypropylation of high-amylose maize starch changes digestion and fermentation-dependent parameters in rats / Development of the gut microbiota in southern Indian infants from birth to 6 months: a molecular analysis – ERRATUM

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Journal of nutritional science (Cambridge) 2013, Vol.2, Article e19
Hauptverfasser: Ebihara, Kiyoshi, Tachibe, Makoto, Kaneko, Natsumi, Kishida, Taro, Kabeerdoss, Jayakanthan, Ferdous, Shama, Balamurugan, Ramadass, Mechenro, John, Vidya, R., Santhanam, Sridhar, Jana, Atanu K., Ramakrishna, Balakrishnan S.
Format: Artikel
Sprache:eng
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:
ISSN:2048-6790
2048-6790
DOI:10.1017/jns.2013.20