2020–2021 Vegetable Production Handbook: Chapter 13. Pepper Production

This 33-page fact sheet is chapter 13 of the 2020–2021 Vegetable Production Handbook. Written by Nathan S. Boyd, Eugene J. McAvoy, Christian F. Miller, Johan Desaeger, Gary E. Vallad, and Phillip B. Williams, and published by the Horticultural Sciences Department, April 2020. HS732/CV130: Chapter 13...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:EDIS (Gainesville, Fla.) Fla.), 2020-10, Vol.2020 (VPH)
Hauptverfasser: Nathan S. Boyd, Eugene J. McAvoy, Christian F. Miller, Johan Desaeger, Gary E. Vallad, Phillip B. Williams, Peter J. Dittmar
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:This 33-page fact sheet is chapter 13 of the 2020–2021 Vegetable Production Handbook. Written by Nathan S. Boyd, Eugene J. McAvoy, Christian F. Miller, Johan Desaeger, Gary E. Vallad, and Phillip B. Williams, and published by the Horticultural Sciences Department, April 2020. HS732/CV130: Chapter 13. Pepper Production (ufl.edu)
ISSN:2576-0009