Development of Chincho ( Tagetes elliptica Sm.) Essential Oil Organogel Nanoparticles through Ionic Gelation and Process Optimization with Box-Behnken Design

The aim of this work was to obtain chitosan nanoparticles (

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Gels 2022-12, Vol.8 (12), p.815
Hauptverfasser: Cerrón-Mercado, Francis, Salva-Ruíz, Bettit K, Nolazco-Cama, Diana, Espinoza-Silva, Clara, Fernández-López, Juana, Pérez-Alvarez, Jose A, Viuda-Martos, Manuel
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:The aim of this work was to obtain chitosan nanoparticles (
ISSN:2310-2861
2310-2861
DOI:10.3390/gels8120815