Impact of the Bioterrorism Threat on the Food Industries

This document is FSHN02-8, one of a series of the Food Science and Human Nutrition Department, Florida Cooperative Extension Service, Institute of Food and Agricultural Sciences, University of Florida. Publication: September 2002. https://edis.ifas.ufl.edu/fs091

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:EDIS (Gainesville, Fla.) Fla.), 2002-10, Vol.2002 (6)
Hauptverfasser: Archer, Douglas L., Degnan, Fred H.
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:This document is FSHN02-8, one of a series of the Food Science and Human Nutrition Department, Florida Cooperative Extension Service, Institute of Food and Agricultural Sciences, University of Florida. Publication: September 2002. https://edis.ifas.ufl.edu/fs091
ISSN:2576-0009
2576-0009
DOI:10.32473/edis-fs091-2002