Corrigendum: Effect of high-fat and low-fat dairy products on cardiometabolic risk factors and immune function in a low birthweight swine model of diet-induced insulin resistance

[This corrects the article DOI: 10.3389/fnut.2022.923120.].

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Frontiers in nutrition (Lausanne) 2023-10, Vol.10, p.1304100-1304100
Hauptverfasser: She, Yongbo, Wang, Kun, Makarowski, Alexander, Mangat, Rabban, Tsai, Sue, Willing, Benjamin P., Proctor, Spencer D., Richard, Caroline
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:[This corrects the article DOI: 10.3389/fnut.2022.923120.].
ISSN:2296-861X
2296-861X
DOI:10.3389/fnut.2023.1304100