Correction: Bartkiene et al. Challenges Associated with Byproducts Valorization-Comparison Study of Safety Parameters of Ultrasonicated and Fermented Plant-Based Byproducts. Foods 2020, 9 , 614

In the original publication [...].

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Foods 2024-08, Vol.13 (17), p.2737
Hauptverfasser: Bartkiene, Elena, Bartkevics, Vadims, Pugajeva, Iveta, Borisova, Anastasija, Zokaityte, Egle, Lele, Vita, Sakiene, Vytaute, Zavistanaviciute, Paulina, Klupsaite, Dovile, Zadeike, Daiva, Özogul, Fatih, Juodeikiene, Grazina
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:In the original publication [...].
ISSN:2304-8158
2304-8158
DOI:10.3390/foods13172737