Fig. 2 in The esterification of xanthophylls in Solanum lycopersicum (tomato) chromoplasts; the role of a non-specific acyltransferase

Fig. 2. Example chromatograms showing the effect of the pyp mutation on azygous and ketocarotenoid fruit. 1) Astaxanthin, 2) Lutein, 3) Phoenicoxanthin, 4) Canthaxanthin, 5) 3′OH Echinenone, 6) 3OH Echinenone, 7) Echinenone, 8 and 8′) Lycopene, 9) Esterified carotenoid, 10) γ-Carotene, 11) Esterifie...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Hauptverfasser: Lewis, Esther R., Nogueira, Marilise, Enfissi, Eugenia M.A., Fraser, Paul D.
Format: Bild
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext bestellen
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:Fig. 2. Example chromatograms showing the effect of the pyp mutation on azygous and ketocarotenoid fruit. 1) Astaxanthin, 2) Lutein, 3) Phoenicoxanthin, 4) Canthaxanthin, 5) 3′OH Echinenone, 6) 3OH Echinenone, 7) Echinenone, 8 and 8′) Lycopene, 9) Esterified carotenoid, 10) γ-Carotene, 11) Esterified carotenoid, 12) β-Carotene.
DOI:10.5281/zenodo.8257390