Figure 2 in On the effect of ozonated water on mortality of Tetranychus urticae (Trombidiformes: Tetranychidae) on Capsicum annuum (Solanaceae) in greenhouse conditions

Figure 2. The effect of ozone concentrations (0 and 43 g/m3) on mortality rate (mean ± SE) of T. urticae on pepper (Capsicum annuum L.) in a controlled environment.

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Hauptverfasser: Keivanloo, Ensieh, Namaghi, Hussein Sadeghi, Khodaparast, Mohammad Hossein Haddad, Moravvej, Gholamhossein, Amiri-Jami, Alireza
Format: Bild
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext bestellen
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:Figure 2. The effect of ozone concentrations (0 and 43 g/m3) on mortality rate (mean ± SE) of T. urticae on pepper (Capsicum annuum L.) in a controlled environment.
DOI:10.5281/zenodo.5037981