Sensory Discrimination of Pork Produced Using Forage Rice and Other Feed Resources Assessed by an Analytical Sensory Panel

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Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Nihon Yoton Gakkaishi 2014/12/26, Vol.51(4), pp.198-203
Hauptverfasser: SASAKI, Keisuke, MOTOYAMA, Michiyo, NARITA, Takumi, ISHIDA, Aiko, ASHIHARA, Akane, OHMORI, Hideyuki, TAJIMA, Kiyoshi, SASAKI, Tadashi, SASAKI, Yasuhito, KYOYA, Takahito, ARAGAKI, Yuko, HOSHINA, Kazuo, YOSHIOKA, Go, AKIYOSHI, Tei-ichi, WAKIYA, Yuichiro, HONDA, Akiyuki, MATSUMOTO, Mitsuhito, CHIKUNI, Koichi, KATSUMATA, Masaya
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
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Beschreibung
Zusammenfassung:
ISSN:0913-882X
1881-655X
DOI:10.5938/youton.51.198