Isolation, Characterisation and Evaluation of Antiulcerogenic Potentials of Probiotic Lactic Acid Bacteria Isolated from Fermented Milk and Palm Wine against Ethanol-Induced Gastric Ulcer in Mice

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Journal of biosciences and medicines 2022, Vol.10 (9), p.311-331
Hauptverfasser: Ngwa, Fabrice Ambe, Fossi, Bertrand Tatsinkou, Taiwe, Germain Sotoing, Tatsinkou, Liliane Laure Toukam, Bobga, Pride Tanyi, Ndalloka, Merveille Tchichoua, Lea, Dane Damo, Wanyu, Bertrand Yuwong, Wanji, Samuel
Format: Artikel
Sprache:eng
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:
ISSN:2327-5081
2327-509X
DOI:10.4236/jbm.2022.109022