HİNDİBA (Cichorium intybus L.) KÖKÜ EKSTRAKTI VE TRABZON HURMASI (Diospyros kaki L.) TOZUNUN KEK ÜRETİMİNDE KULLANILMASI VE KALİTE PARAMETRELERİ ÜZERİNE ETKİSİNİN İNCELENMESİ

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi mühendislik bilimleri dergisi 2020-01
Hauptverfasser: BALTACIOĞLU, Cem, TEMZİSOY, Betül, KANBUR, Mustafa, DOĞAN, Merve, İBİLİ, Sena
Format: Artikel
Sprache:tur
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:
ISSN:2564-6605
2564-6605
DOI:10.28948/ngumuh.623417