Essential Oil Composition and Antioxidant Capacity of Carum copticum and its Antibacterial Effect on Staphylococcus aureus , Enterococcus faecalis and Escherichia coli O157:H7: Antioxidant Capacity of Carum copticum and its Antibacterial Effect

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Journal of food processing and preservation 2017-06, Vol.41 (3), p.e12938
Hauptverfasser: Mahmoudzadeh, Maryam, Hosseini, Hedayat, Shahraz, Farzaneh, Akhondzadeh-Basti, Afshin, Khaneghah, Amin Mousavi, Azizkhani, Maryam, Sant'ana, Anderson De Souza, Haghshenas, Mehrdad, Mahmoudzadeh, Leila
Format: Artikel
Sprache:eng
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:
ISSN:0145-8892
DOI:10.1111/jfpp.12938