Mature Fruit

The Biochemistry of Fruits and their Products . Vol. 1. Edited By A. C. Hulme. (Food Science and Technology: a Series of Monographs.) Pp. xviii + 620. (Academic: London and New York, November 1970.) £10; $30.

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Nature (London) 1971-11, Vol.234 (5323), p.54-54
1. Verfasser: JACKSON, G. A. D
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:The Biochemistry of Fruits and their Products . Vol. 1. Edited By A. C. Hulme. (Food Science and Technology: a Series of Monographs.) Pp. xviii + 620. (Academic: London and New York, November 1970.) £10; $30.
ISSN:0028-0836
1476-4687
DOI:10.1038/234054a0