Corrigendum to “Exploring the diversity of native Lachancea thermotolerans strains isolated by sugary extracts from manna ash to modulate the flavour of sour beers” [Food Res. Int. 199 (2025) 1–14/115328]

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Food research international 2025-01, Vol.200, p.115528, Article 115528
Hauptverfasser: Pirrone, Antonino, Naselli, Vincenzo, Prestianni, Rosario, Seminerio, Venera, Gugino, Ignazio Maria, Viola, Enrico, Amato, Filippo, Porrello, Antonella, Todaro, Aldo, Maggio, Antonella, Bruno, Maurizio, Gaglio, Raimondo, Settanni, Luca, Radici, Carmelo, Guzzon, Raffaele, Schicchi, Rosario, Moschetti, Giancarlo, Francesca, Nicola, Alfonzo, Antonio
Format: Artikel
Sprache:eng
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung:
ISSN:0963-9969
1873-7145
DOI:10.1016/j.foodres.2024.115528