How can we interpret the zero tolerance for bacterial ring rot in certified seed potatoes

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Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:American Potato Journal 1957-05, Vol.34 (5), p.142-148
Hauptverfasser: Logsdon, C. E., Poulsen, H. W., Adams, John J., Scannell, J. W., Frutchey, C. W., Hickman, Robert, Blackburn, T. C., Robinson, J, L., Newdick, E. L., Eastman, Paul J., Weaver, L. O., Moore, H. C., Tolaas, A. G., Yager, L. A., Hoff, P. J., Lyon, C. A., Cranstoun, W. M., Stovall, J. T., Fernow, K. H., McLaughlin, F. W., Hastings, R. C., Campbell, C. F., Noonan, John, Bruer, H. L., Scott, J. W., Grubbs, S. F., King, L. W., Darling, H. M., Rincker, C. M.
Format: Artikel
Sprache:eng
Online-Zugang:Volltext
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Beschreibung
Zusammenfassung:
ISSN:0003-0589
1874-9380
DOI:10.1007/BF02855279