Protocol and description of literature searches for the risk-benefit assessment of fish in the Norwegian diet. The Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Hauptverfasser: Andersen, Lene Frost, Berstad, Paula, Carlsen, Monica Hauger, Dahl, Lisbeth, Goksøyr, Anders, Knutsen, Helle Katrine, Kvestad, Ingrid, Lillegaard, Inger Therese Laugsand, Mangschou, Bente, Meyer, Haakon E, Nauta, Maarten, Rakkestad, Kirsten Eline, Rasinger, Josef Daniel, Skeie, Guri, Starrfelt, Jostein, Thomsen, Sofie, Ulven, Stine Marie, Agdestein, Angelika, Bodin, Johanna Eva, Elvevoll, Edel O, Hessen, Dag Olav, Husøy, Trine, Krogdahl, Åshild, Nilsen, Asbjørn Magne, Skjerdal, Olaug Taran, Steffensen, Inger-Lise Karin, Strand, Tor A, Velle, Gaute, Wasteson, Yngvild, Hemre, Gro Ingunn, Vandvik, Vigdis, Alexander, Jan
Format: Report
Sprache:eng
Online-Zugang:Volltext bestellen
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung: