Microplastics; occurrence, levels and implications for environment and human health related to food. Scientific opinion of the Scientific Steering Committee of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:VKM Report 2019
Hauptverfasser: Skåre, Janneche Utne, Alexander, Jan, Haave, Marte, Jakubowicz, Ignacy, Knutsen, Helle Katrine, Lusher, Amy, Ogonowski, Martin, Rakkestad, Kirsten Eline, Skaar, Ida, Sverdrup, Line Emilie, Wagner, Martin, Agdestein, Angelika, Bodin, Johanna Eva, Elvevoll, Edel O, Hemre, Gro Ingunn, Hessen, Dag Olav, Hofshagen, Merete, Husøy, Trine, Krogdahl, Åshild, Nilsen, Asbjørn Magne, Rafoss, Trond, Skjerdal, Olaug Taran, Steffensen, Inger-Lise, Strand, Tor A, Vandvik, Vigdis, Wasteson, Yngvild
Format: Report
Sprache:eng
Online-Zugang:Volltext bestellen
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung: