Impact on health when sugar is replaced with intense sweeteners in soft drinks, ‘saft’ and nectar. Opinion of Vitenskapskomiteen for mattrygghet Norwegian Scientific Commitee for Food Safety

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:VKM Report 2007
Hauptverfasser: Andersen, Lene Frost, Husøy, Trine, Kolset, Svein Olav, Jakobsen, Henrik, Alexander, Jan, Binderup, Mona-Lise, Dahl, Knut Helkås, Naterstad, Kristine, Paulsen, Jan Erik, Sanner, Tore, Steffensen, Inger-Lise, Haugen, Margaretha, Frøyland, Livar, Halvorsen, Ragnhild, Julshamn, Kåre, Meltzer, Helle Margrete, Narvhus, Judith Ann, Næss, Bjørn, Dybing, Erik, Farstad, Wenche Kristin, Lundebye, Anne-Katrine, Kapperud, Georg, Kruse, Hilde, Lie, Øyvind, Nes, Ingolf, Skåre, Janneche Utne, Sundheim, Leif, Krogdahl, Åshild
Format: Report
Sprache:eng
Online-Zugang:Volltext bestellen
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Zusammenfassung: