Probiotics and prebiotics in food, nutrition and health
Presenting the work of international experts who discuss all aspects of probiotics and prebiotics, this volume reviews current scientific understanding and research being conducted in this area. The book examines the sources and production of probiotics and prebiotics. It explores their use in gastr...
Gespeichert in:
Format: | Elektronisch E-Book |
---|---|
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
Boca Raton, Florida
CRC Press
2014
|
Schlagworte: | |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Ähnliche Einträge
Ähnliche Einträge
-
Nutraceutical and functional food components effects of innovative processing techniques
Veröffentlicht: (2017) -
Aquaculture nutrition gut health, probiotics, and prebiotics
Veröffentlicht: (2014) -
Sustained energy for enhanced human functions and activity
Veröffentlicht: (2017) -
Functional foods and dietary supplements processing effects and health benefits
von: Noomhorm, Athapol
Veröffentlicht: (2013) -
Genomics, proteomics and metabolomics in nutraceuticals and functional foods
Veröffentlicht: (2015)