Bender's dictionary of nutrition and food technology

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
1. Verfasser: Bender, David A. (VerfasserIn)
Format: Elektronisch E-Book
Sprache:English
Veröffentlicht: Boca Raton, FL CRC Press ©2006
Ausgabe:8th ed
Schriftenreihe:Woodhead Publishing in food science, technology, and nutrition
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Beschreibung
Beschreibung:Revised edition of: Dictionary of nutrition and food technology / Arnold E. Bender
This classic book provides succinct, authoritative definitions of over 6100 terms in nutrition and food technology, nutrient composition data for 340 foods and an appendix with nutrient intake and other useful data
Beschreibung:1 Online-Ressource (vii, 539 pages)
ISBN:0849376017
9780849376016
1845691652
9781845691653
1845690516
9781845690519
9781849721905
1849721904