What's to eat? entrées in Canadian food history
'What's to Eat?' serves up 12 preliminary answers to initiate and nourish the discussion of food in Canada. The contributors look at Canada's distinctive foodways, from the shared perspective of the current moment.
Gespeichert in:
Format: | Buch |
---|---|
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
Montreal [u.a.]
McGill-Queen's Univ. Press
2009
|
Schlagworte: | |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Ähnliche Einträge
-
Nothing more comforting Canada's heritage food
von: Duncan, Dorothy
Veröffentlicht: (2003) -
Français et Anglais à table du moyen âge à nos jours
von: Mennell, Stephen
Veröffentlicht: (1987) -
El arte de comer en la antigua Grecia
von: García Soler, María José ca. 20./21. Jh
Veröffentlicht: (2001) -
Nourritures canailles
von: Ferrières, Madeleine 1947-
Veröffentlicht: (2007) -
Que vivan los tamales! food and the making of Mexican identity
von: Pilcher, Jeffrey M.
Veröffentlicht: (1998)