Meal management
Gespeichert in:
Hauptverfasser: | Kinder, Faye (VerfasserIn), Green, Nancy R. (VerfasserIn) |
---|---|
Format: | Buch |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
New York
Macmillan u.a.
1978
|
Ausgabe: | 5. ed. |
Schlagworte: | |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Ähnliche Einträge
Ähnliche Einträge
-
Meal management
von: Kinder, Faye
Veröffentlicht: (1973) -
Food and the consumer
von: Kramer, Amihud
Veröffentlicht: (1973) -
Man, food, and nutrition strategies and technological measures for alleviating the world food problem
Veröffentlicht: (1973) -
The honours of the table, or, rules for behaviour during meals with the whole art of carving, illustrated by a variety of cuts. Together with directions for going to market, and the Method of distinguishing good Provisions from bad; to which is Added A Number of Hints or concife Lessons for the Improvement of Youth, on all Occasions in Life. By the author of Principles of politeness, &c. For the use of young people
von: Trusler, John 1735-1820
Veröffentlicht: (1791) -
Consommation et lieux d'achat des produits alimentaires en 1991
von: Bertrand, Michèle
Veröffentlicht: (1993)