World food problem a selective bibliography of reviews
Almost 5000 references to literature that covers the world food problem from a multidisciplinary point of view. Includes monographs, chapters in books, journal articles, and publications by government and international agencies. Most references are given in English. Intended as reference source for...
Gespeichert in:
1. Verfasser: | Rechcígl, Miloslav 1930- (VerfasserIn) |
---|---|
Format: | Buch |
Sprache: | English |
Veröffentlicht: |
Cleveland, Ohio
CRC Press
1975
|
Schlagworte: | |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Ähnliche Einträge
Ähnliche Einträge
-
The food in your future steps to abundance
von: Barrons, Keith C.
Veröffentlicht: (1975) -
Focal points A global food strategy
von: Borgstrom, Georg
Veröffentlicht: (1973) -
Guide to sources for agricultural and biological research
von: Blanchard, J. R., et al.
Veröffentlicht: (1981) -
Man, food, and nutrition strategies and technological measures for alleviating the world food problem
Veröffentlicht: (1973) -
food and beverage industries a bibliography and guidebook
von: Vara, Albert C.
Veröffentlicht: (1970)