Impact of Environment and Genotype‐by‐Environment Interaction on Functional Properties of Amylose‐Free and Wildtype Cassava Starches

Ten and thirty cassava genotypes producing wildtype and amylose‐free (waxy) starch respectively, are grown at low (LA) and intermediate (IA) altitudes (900 m above sea level (m.a.s.l.) respectively). The functional properties of the starch from these materials are analyzed. The relative importance o...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Starch - Stärke 2019-01, Vol.71 (1-2), p.n/a
Hauptverfasser: Karlström, Amanda, Belalcazar, John, Sánchez, Teresa, Lenis, Jorge I., Moreno, John L., Pizarro, Mónica, Ricci, Julien, Dufour, Dominique, Tran, Thierry, Ceballos, Hernán
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!