Sarcoplasmatic and myofibrillar protein changes caused by acute heat stress in broiler chicken

Acute heat stress (AHS) modifies the structure of myofibrils affecting functional properties of meat, mainly the water holding capacity. This experiment aimed to identify changes in proteolysis and migration between the myofibrillar and sarcoplasmatic fractions due to pre-slaughter AHS. Myofibrillar...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Scientia agricola 2008, Vol.65 (5), p.453-458
Hauptverfasser: Santos, Carolina de Castro, Delgado, Eduardo Francisquine, Menten, José Fernando Machado, Pedreira, Aparecida Carla de Moura, Castillo, Carmen Josefina Contreras, Mourão, Gérson Barreto, Brossi, Camila, Silva, Iran José Oliveira da
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!