Anti-inflammatory, and antinociceptive effects of Campomanesia adamantium microencapsulated pulp

[Display omitted] Guavira fruits have antimicrobial, antioxidant, antinociceptive, and anti-inflammatory activities. Spray drying has been widely used in the food industry presenting good retention in bioactive compounds used to transform the pulp/fruit juice into powder form. Therefore, the present...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Revista brasileira de farmacognosia 2017-03, Vol.27 (2), p.220-227
Hauptverfasser: Viscardi, Danieli Z., Oliveira, Vinícius S. de, Arrigo, Jucicléia da S., Piccinelli, Ana C., Cardoso, Claudia A.L., Maldonade, Iriani R., Kassuya, Cândida A.L., Sanjinez-Argandoña, Eliana J.
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!