Pistacia lentiscus extract enhances mammary epithelial cells’ productivity by modulating their oxidative status

We assessed the potential of phenolic compounds from Pistacia lentiscus (lentisk) to enhance production of milk constituents in bovine mammary epithelial cells (MEC). MEC were exposed to 0 (control), 1 or 10 ppm of polyphenols from lentisk ethanolic extract (PLEE) for 24 h. PLEE were absorbed by the...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Scientific reports 2020-12, Vol.10 (1), p.20985-20985, Article 20985
Hauptverfasser: Hadaya, O., Bransi-Nicola, R., Shalev, Y., Azaizeh, H., Roth, Z., Muklada, H., Deutch, T., Landau, S. Y., Argov-Argaman, N.
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!