Effects of copolypeptides on amyloid fibrillation of hen egg-white lysozyme

The fibrillation of hen egg‐white lysozyme (HEWL) in the absence and presence of simple, unstructured D,L‐lysine‐co‐glycine (D,L‐Lys‐co‐gly) and D,L‐lysine‐co‐L‐phenylalanine (D,L‐Lys‐co‐Phe) copolypeptides was studied by using a variety of analytical techniques. The attenuating and decelerating eff...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Biopolymers 2012-02, Vol.97 (2), p.107-116
Hauptverfasser: Wen, Wen-Sing, Lai, Jun-Kun, Lin, Yu-Jiun, Lai, Chia-Min, Huang, Yun-Chiao, Wang, Steven S.-S., Jan, Jeng-Shiung
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!