Antioxidant properties of extracts from Alchornea laxiflora (Benth) Pax and Hoffman

The antioxidant activities of the leaf and root extracts of Alchornea laxiflora, a plant used locally for the preservation of food items in Nigeria, were evaluated using the ferric thiocyanate method, horseradish peroxidase catalysed oxidation of 2,2 azinobis‐(3‐ethylbenzothiazoline‐6‐sulfonic acid)...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Phytotherapy research 2003-08, Vol.17 (7), p.713-716
Hauptverfasser: Olatunde Farombi, E., Ogundipe, Oluyemisi O., Samuel Uhunwangho, E., Adeyanju, Mary A., Olarenwaju Moody, J.
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!