Composition of pulp, skin and seeds of prickly pears fruit (Opuntia ficus indica sp.)

The proximate composition of pulp, skin and seeds of prickly pear cactus (Opuntia ficus indica) was investigated and is reported on a dry weight basis. The most abundant component of the pulp and skin was ethanol-soluble carbohydrates. Pulp contained glucose (35%) and fructose (29%) while the skin c...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Plant foods for human nutrition (Dordrecht) 1998, Vol.52 (3), p.263-270
Hauptverfasser: El-Kossori, R.L. (Institut National de la Sante et de la Recherche Medicale, Nancy (France). Equipe de Recherches Aliment et Comportement), Villaume, C, El-Boustani, E, Sauvaire, Y, Mejean, L
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!