Oligosaccharides produced by submerged cultures of Claviceps africana and Claviceps sorghi

Oligosaccharides produced by submerged cultures of C. africana and C. sorghi were isolated by semipreparative HPLC. Structure of 6-O-beta-D-fructofuranosyl-D-glucopyranose (blastose), 1,6-bis-O-(beta-D-fructofuranosyl)-alpha-D-glucopyranoside (neokestose) and two sugar alcohols, 1-O-beta-D-fructofur...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Folia microbiologica 2005, Vol.50 (3), p.198-204
Hauptverfasser: Flieger, M, Kantorová, M, Halada, P, Kuzma, M, Pazoutová, S, Stodůlková, E, Kolínská, R
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!