The HiPIP from the acidophilic Acidithiobacillus ferrooxidans is correctly processed and translocated in Escherichia coli, in spite of the periplasm pH difference between these two micro-organisms
1 Laboratoire de Chimie Bactérienne, IBSM, CNRS, 31 chemin Joseph Aiguier, 13402 Marseille Cedex 20, France 2 Laboratoire de Bioénergétique et Ingénierie des Protéines, IBSM, CNRS, 31 chemin Joseph Aiguier, 13402 Marseille Cedex 20, France 3 Universidad Autonoma de Madrid, Centro de Biologia Molecul...
Gespeichert in:
Veröffentlicht in: | Microbiology (Society for General Microbiology) 2005-05, Vol.151 (5), p.1421-1431 |
---|---|
Hauptverfasser: | , , , , , , |
Format: | Artikel |
Sprache: | eng |
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | Volltext |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Schreiben Sie den ersten Kommentar!