Comparative study of anthocyanin composition, antimicrobial and antioxidant activity in bilberry (Vaccinium myrtillus L.) and blueberry (Vaccinium corymbosum L.) fruits

Simultaneous comparison of bilberry (Vaccinium myrtillus L.) and blueberry (Vaccinium corymbosum L) fruits for their anthocyanin composition, antimicrobial and antioxidant activity is reported. The aim of this study was to investigate and to compare anthocyanin composition, antimicrobial and antioxi...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Acta Poloniae pharmaceutica 2009-07, Vol.66 (4), p.399-408
Hauptverfasser: Burdulis, Deividas, Sarkinas, Antanas, Jasutiené, Ina, Stackevicené, Elicija, Nikolajevas, Laurynas, Janulis, Valdimaras
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!