Predicting Pathogen Growth during Short-Term Temperature Abuse of Raw Sausage

Lag-phase duration (LPD) and growth rate (GR) values were calculated from experimental data obtained using a previously described protocol (S. C. Ingham, M. A. Fanslau, G. M. Burnham, B. H. Ingham, J. P. Norback, and D. W. Schaffner, J. Food Prot. 70:1445-1456, 2007). These values were used to devel...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Journal of food protection 2009, Vol.72 (1), p.75-84
Hauptverfasser: Ingham, Steven C, Ingham, Barbara H, Borneman, Darand, Jaussaud, Emilie, Schoeller, Erica L, Hoftiezer, Nathan, Schwartzburg, Lauren, Burnham, Greg M, Norback, John P
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!