Water activity and osmotic coefficients in solutions of glycine, glutamic acid, histidine and their salts at 298.15 K and 310.15 K
From vapor pressure osmometry data, the activity of water, osmotic coefficients and mean ionic activity coefficients of glycine (m=0.006−3.2 mol⋅kg−1), L-histidine (m=0.005−0.23 mol⋅kg−1), L-histidine monohydrochloride (m=0.008−0.63 mol⋅kg−1), glutamic acid (m=0.004−0.05 mol⋅kg−1), sodium L-glutamat...
Gespeichert in:
Veröffentlicht in: | Journal of solution chemistry 2007-05, Vol.36 (5), p.651-672 |
---|---|
Hauptverfasser: | , , |
Format: | Artikel |
Sprache: | eng |
Schlagworte: | |
Online-Zugang: | Volltext |
Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
Schreiben Sie den ersten Kommentar!