Evaluating the effect of glycation on lipase activity using boronate affinity chromatography and mass spectrometry

[Display omitted] •BAC allowed enrichment of glycated proteoforms while maintaining lipase activity.•BAC with MS and activity assays to establish structure–function relationships.•Glycation does not reduce lipase activity and stability. Protein glycation may occur naturally when reducing sugars and...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Food chemistry 2023-09, Vol.421, p.136147-136147, Article 136147
Hauptverfasser: van Schaick, Guusje, Pot, Sanne, Schouten, Olaf, den Hartog, Joost, Akeroyd, Michiel, van der Hoeven, Rob, Bijleveld, Wim, Abello, Nicolas, Wuhrer, Manfred, Olsthoorn, Maurien, Dominguez-Vega, Elena
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!