Agarose native gel electrophoresis analysis of thermal aggregation controlled by Hofmeister series

The effects of salting-in and salting-out salts defined by Hofmeister series on the solution state of bovine serum albumin (BSA) in 50 mM Tris-HCl buffer at pH 7.4 before and after thermal unfolding at 80 °C for 5 min were examined using agarose native gel electrophoresis and mass photometry. Gel el...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Biophysical chemistry 2023-05, Vol.296, p.106977-106977, Article 106977
Hauptverfasser: Tomioka, Yui, Sato, Ryo, Takahashi, Ryo, Nagatoishi, Satoru, Shiba, Kohei, Tsumoto, Kouhei, Arakawa, Tsutomu, Akuta, Teruo
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!