Characterization of Pisum sativum and Vicia faba microsymbionts in Morocco and definition of symbiovar viciae in Rhizobium acidisoli

In this work, we analyzed the diversity of seventy-six bacteria isolated from Pea and faba bean nodules in two regions of Morocco. The molecular diversity was realized using the analysis of the sequences of 16S rRNA and six housekeeping genes (recA, glnII, atpD, dnaK, rpoB and gyrB) and two symbioti...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Systematic and applied microbiology 2020-05, Vol.43 (3), p.126084-126084, Article 126084
Hauptverfasser: Missbah El Idrissi, Mustapha, Lamin, Hanane, Bouhnik, Omar, Lamrabet, Mouad, Alami, Soufiane, Jabrone, Youssef, Bennis, Meryeme, Bedmar, Eulogio J., Abdelmoumen, Hanaa
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!