Campylobacter in chicken – Critical parameters for international, multicentre evaluation of air sampling and detection methods

The present pilot study aimed at evaluating air sampling as a novel method for monitoring Campylobacter in poultry farms. We compared the bacteriological isolation of Campylobacter from boot swabs and air filter samples using ISO 10272–1:2017. A secondary aim was to evaluate the use of molecular met...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Food microbiology 2020-09, Vol.90, p.103455-103455, Article 103455
Hauptverfasser: Johannessen, Gro S., Garofolo, Giuliano, Di Serafino, Gabriella, Koláčková, Ivana, Karpíšková, Renáta, Wieczorek, Kinga, Osek, Jacek, Christensen, Julia, Torp, Mona, Hoorfar, Jeffrey
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!