Detection of p‑Nitroaniline Released from Degradation of 4,4′-Dinitrocarbanilide in Chicken Breast during Thermal Processing

The diphenylurea 4,4′-dinitrocarbanilide (DNC) is the residue of concern left in edible tissues of broilers fed diets containing the anticoccidial nicarbazin. When chicken meat is submitted to thermal processing, p-nitroaniline (p-NA) is expected from DNC degradation. This work aimed at evaluating w...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Journal of agricultural and food chemistry 2019-08, Vol.67 (32), p.9002-9008
Hauptverfasser: Bacila, Danniele Miranda, Cunha, Anildo, Gressler, Vanessa, Scheuermann, Gerson Neudí, Coldebella, Arlei, Caron, Luizinho, Igarashi-Mafra, Luciana, Feddern, Vivian
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!