Anti Influenza Virus Activity of a Red-Fleshed Potato Anthocyanin

We have bred red-fleshed potato from hybrid seedlings between cultivars of Solanum tuberosum ssp. tuberosum and S. tuberosum ssp. andigena. The anthocyanin of red-fleshed potato inactivated both influenza viruses A (IVA) and B (IVB). The IC50 of red-fleshed potato anthocyanin was 48 μg/ml (IVA) and...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Food Science and Technology Research 2003, Vol.9(3), pp.242-244
Hauptverfasser: HAYASHI, Kazuya, MORI, Motoyuki, KNOX, Yoko MATSUTANI, SUZUTAN, Tatuo, OGASAWARA, Masahiro, YOSHIDA, Itsuro, HOSOKAWA, Keizo, TSUKUI, Akio, AZUMA, Masanobu
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!