Acetobacter ghanensis sp. nov., a novel acetic acid bacterium isolated from traditional heap fermentations of Ghanaian cocoa beans

1 BCCM/LMG Bacteria Collection, Faculty of Sciences, Ghent University, K. L. Ledeganckstraat 35, B-9000 Ghent, Belgium 2 Research Group of Industrial Microbiology and Food Biotechnology, Department of Applied Biological Sciences and Engineering, Vrije Universiteit Brussel, Pleinlaan 2, B-1050 Brusse...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:International journal of systematic and evolutionary microbiology 2007-07, Vol.57 (7), p.1647-1652
Hauptverfasser: Cleenwerck, Ilse, Camu, Nicholas, Engelbeen, Katrien, De Winter, Tom, Vandemeulebroecke, Katrien, De Vos, Paul, De Vuyst, Luc
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!