Impact of FEBRA (fermented brown rice with Aspergillus oryzae) intake and concentrations of PCDDs, PCDFs and PCBs in blood of humans from Japan

Impact of FEBRA (fermented brown rice with Aspergillus oryzae, a rich dietary fiber) intake on the concentrations of polychlorinated-biphenyls (PCBs), -dioxin-like polychlorinated biphenyls (DLPCBs), -dibenzo- p-dioxins (PCDDs), and -dibenzofurans (PCDFs) in blood of nine married Japanese were studi...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Chemosphere (Oxford) 2004-12, Vol.57 (10), p.1409-1426
Hauptverfasser: Takasuga, Takumi, Senthilkumar, Kurunthachalam, Takemori, Hiroaki, Ohi, Etsumasa, Tsuji, Hiroshi, Nagayama, Junya
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!