Pulsed Light-Emitting Diodes for a Higher Phytochemical Level in Microgreens

A novel research of pulsed light-emitting diode (LED) lighting versus continuous lighting was conducted by analyzing phytochemical levels in microgreens. Red pak choi (Brassica rapa var. chinensis), mustard (Brassica juncea L.), and tatsoi (Brassica rapa var. rosularis) were grown indoors under HPS...

Ausführliche Beschreibung

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Veröffentlicht in:Journal of agricultural and food chemistry 2017-08, Vol.65 (31), p.6529-6534
Hauptverfasser: Vaštakaitė, Viktorija, Viršilė, Akvilė, Brazaitytė, Aušra, Samuolienė, Giedrė, Jankauskienė, Julė, Novičkovas, Algirdas, Duchovskis, Pavelas
Format: Artikel
Sprache:eng
Schlagworte:
Online-Zugang:Volltext
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!